Bolig

Vi har kompetansen du trenger til dine prosjekter i enebolig og fritidsbolig. 

Som boligeier er du ansvarlig for å holde det elektriske anlegget i forskriftsmessig stand, og at det blir utført jevnlig kontroll. 

Vi anbefaler at det gjennomføres kontroll av det elektriske anlegget i boligen eller fritidsboligen hvert 15 år. Det kan være behov for kontroll hyppigere om du bor i en eldre bolig eller fritidsbolig eller om det har vært gjennomført omfattende oppussing.

Når vi kontrollere det elektriske anlegget, vil vi samtidig gi deg råd om løsninger som kan gjøre hverdagen mer komfortabel eller bidra til å redusere strømforbruket.

Lys og varmestyring kan gjøres fra mobilen, vi viser deg hvordan.
Vi kontrollerer sikringsskapet.

Smarte løsninger

Lysstyring og varmestyring bidrar til at både lys og varme kan styres etter dine spesifikke behov. 

I en gjennomsnittelig bolig går ca 60% av strømforbruiket til oppvarming. Varmestyring kan bidra til å redusere strømforbruket med inntil 40%. 

I år er det kommet et nytt direktiv som forbyr produksjon og import av konvensjonelle lysrør. Har du lamper med konvensjonelle lysstoffrør hjemme, viser vi deg alternative løsninger som ikke bare reduserer strømforbruket, men også gir deg mer optimal belysning. Lysbehovet forandrer seg gjennom livet og en 40 åring trenger dobbelt så mye lys som en 20 åring for å se like godt. 

Ønsker du kontroll av det elektriske anlegget og tips og råd til el-anlegget i din bolig eller fritidsbolig, kan du kontakte oss via skjemaet under. 

Kontakt oss

Har du behov for elektriker? Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg så snart som mulig.